Mirror Paviljoen

Een unieke locatie aan de Gouwzee! Dat is Horecalocatie Mirror Paviljoen Monnickendam! Gelegen op het terrein het Hemmeland is dit de plek waar u komt voor een lekker kopje koffie met gebak, een heerlijke lunch of een barbecue aan het water. Weids uitzicht vanaf het terras op water en natuur , maakt deze locatie tot een unieke plek voor iedereen.

Puur genieten bij Mirror!

In de winter een heerlijk warme sfeer en in de zomer aan alle kanten gelegenheid om uit de wind te genieten van prachtig uitzicht. Neem plaats op het terras of op het zandstrand van Horecalocatie Mirror Paviljoen. Kom langs en beleef de unieke sfeer van recreëren aan het water in Monnickendam. Voor meer informatie over de vele mogelijkheden bij Horecalocatie Mirror Paviljoen kijkt u hierboven verder onder de kop Horeca!

Outdoor activiteiten? Bel Outdoor Waterland!

Outdoor Hoorn

Naast een leuk outdoor uitje Volendam (uitjes Volendam), groepsuitje Volendam (groepsuitjes Volendam) of bedrijfsuitje Volendam (bedrijfsuitjes Volendam) bieden wij ook losse activiteiten aan. Dit in de vorm van bijvoorbeeld een personeelsuitje Volendam (personeelsuitjes Volendam), teambuildingsuitje Volendam (teambuildingsuitjes Volendam) of een leuk en gezellig teamuitje Volendam (teamuitjes Volendam). Ook voor een origineel bedrijfsfeest Volendam (bedrijfsfeesten Volendam), workshop Volendam, sportieve activiteit of een spannend vrijgezellenuitje Volendam (vrijgezellenuitjes Volendam), humoristisch vrijgezellenfeest Volendam (vrijgezellenfeesten Volendam) of spetterende vaaruitjes Volendam bent u bij Outdoorwaterland.nl aan het juiste adres!

Voor alle mogelijke outdoor programma’s op het terrein van Hemmeland Monnickendam kijkt u verder onder de kop ‘Activiteiten’. Hier vind u outdoor programma’s, losse activiteiten, wateractiviteiten, workshops en nog veel meer. Indien u meer informatie wilt over één van onze programma’s, alle mogelijkheden en optionele zaken op horeca-gebied bij Mirror Paviljoen, neemt u vrijblijvend contact met ons op.