Outdoor & Groepsactiviteiten Monnickendam

Beleef een prachtig programma en unieke groepsactiviteiten Monnickendam op het terrein Hemmeland! Wij bieden een ruime keuze uit spannende outdoor activiteiten, sportieve strandprogramma’s en originele evenementen. Daarbij staat teambuilding, ontspanning en gezelligheid centraal staan. Geniet van programma’s als Expeditie Robinson tot aan een ontspannen schildercursus in de natuur. Voor iedere groep of gezelschap bieden wij een ruime keuze aan originele programma’s. Beleef één van de vele mogelijkheden op deze unieke locatie in Monnickendam!

Mogelijke programma’s en groepsactiviteiten Monnickendam!

Kijk voor alle mogelijk programma’s en groepsactiviteiten van Outdoor Waterland verder onder activiteiten bij;
Outdoor Programma’s
Losse Activiteiten
Wateractiviteiten
Kinderactiviteiten
Worskhops
Verhuur
Feesten & Partijen

Welkom bij Organisatiebureau Outdoor Waterland! Vanaf 2009 zijn wij als organisatiebureau op gebied van Outdoor en buitensport actief in de regio Noord-Holland, waaronder ook op het prachtige terrein van Hemmeland Monnickendam! Dagelijks zijn wij actief met het verzinnen, verzorgen en uitvoeren van vele verschillende programma’s voor bedrijven, families of vriendengroepen. Programma’s waarbij factoren als buitenbeleving, actief bezig zijn en gezelligheid hand in hand gaan met land, water en zelfs lucht activiteiten. Met deze mix van unieke en originele programma’s zorgen wij ervoor dat iedere groep of gezelschap een juiste activiteit aangemeten krijgt, en zodoende optimaal kan genieten van deze prachtige locatie; het Hemmeland Monnickendam!

Outdoor activiteiten? Bel Organisatiebureau Outdoor Waterland!

Groepsactiviteiten Monnickendam

Naast een leuk outdoor uitje Waterland (uitjes Waterland)groepsuitje Waterland (groepsuitjes Waterland) of bedrijfsuitje Waterland (bedrijfsuitjes Waterland) bieden wij ook losse activiteiten aan in de vorm van een personeelsuitje Waterland (personeelsuitjes Waterland), teambuildingsuitje Waterland (teambuildingsuitjes Waterland) of een leuk en gezellig teamuitje Waterland (teamuitjes Waterland). Ook voor een origineel bedrijfsfeest Waterland (bedrijfsfeesten Waterland), workshop Waterland, sportieve activiteit of een spannend vrijgezellenuitje Waterland (vrijgezellenuitjes Waterland), humoristisch vrijgezellenfeest Waterland (vrijgezellenfeesten Waterland) of spetterende vaaruitjes in Waterland bent u bij Outdoorwaterland.nl aan het juiste adres!

Voor alle mogelijke outdoor programma’s op het terrein van Hemmeland Monnickendam kijkt u verder onder de kop ‘Activiteiten’. Hier vind u outdoor programma’s, losse activiteiten, wateractiviteiten, workshops en nog veel meer. Indien u meer informatie wilt over één van onze programma’s, alle mogelijkheden en optionele zaken op horeca-gebied bij Mirror Paviljoen, neemt u vrijblijvend contact met ons op.