Flyboarden Waterland: Vliegen op het water!


Vlieg hoog boven het water met deze unieke gadget! Onder professionele begeleiding van onze instructeurs binden we het flyboard onder en duikt u het water in. Maak een spectaculaire Backflip, een Dolphin’s dive of doet u even een Tornado 180 met de jetstraal onder uw voeten. Beleef het sensationeel uitje flyboarden Waterland met een unieke gadget waar zelfs James Bond jaloers op is!

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen in Monnickendam door onze instructeurs. We starten met de centrale uitleg en instructie van flyboarden waarna we u meenemen naar het water!

Flyboarden Waterland – Een unieke gadget op het water!

Maar eerst ontvangt u van ons het wetsuit. Na het omkleden is het dan toch echt tijd om u te begeven naar de waterkant. Onze instructeurs binden het flyboard onder en u duikt het water in. Liggend op uw rug volgt u de laatste instructies op waarna onze instructeur de jetski start. De waterstraal uit dit apparaat zorgt ervoor dat het onder uw voeten begint te bewegen. Langzaam wordt de straal sterker en probeert u om overeind te komen. Na enige oefening weet u te balanceren en gaat u de lucht in. Hoog boven het water kijkt u uit over het terrein terwijl uw collega’s, vrienden of familie vanaf de kant u staan te bewonderen!

Flyboarden Waterland is een wateractiviteit die in het begin wat onwennig aanvoelt, maar gedurende 15 minuten in de basis onder de knie te krijgen is. Zeker voor sportievelingen is dit snel te leren waarbij er binnen het kwartier ook nog tijd overblijft voor enkele trucs als duiken (Dolphin’s dive), achterover koprol (Backflip) en ronddraaien (Tornado 180 ). Na een kwartier is het tijd en mag de volgende persoon het flyboard overnemen. Het flyboarden Waterland is ook te combineren met andere programma’s als wake boarden, waterskiën of suppen. Bij groepen met meer als 31 personen raden wij u aan altijd voor een combinatieprogramma te kiezen aangezien de wachttijden bij het flyboarden Waterland anders erg lang worden. Overigens is dit programma verder uit te breiden met een heerlijke lunch, driegangen diner, smaakvolle barbecue of een gezellige feestavond. Voor meer informatie neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

Specificatie

Mogelijk vanaf: 5 personen
Tijdsduur: 30 minuten p.p. (10 min. centrale uitleg & 20 min flyboarden in het water)

Prijzen:
€ 59,50 p.p. excl. BTW (bij 10 tot 60 personen)
* Bij 61 personen of meer prijs op aanvraag!

Inclusief:
– Ontvangst met drankje (bier, wijn, fris)
– Professionele begeleiding
– Flyboardles in het water max 20 minuten p.p.
– Benodigde materialen flyboarden
– Huur jetski en brandstof
– Wetsuit in bruikleen

Verplicht:
– Deelnemers dienen in bezit te zijn van minimaal zwemdiploma A
– Deelnemers dienen minimaal 6 jaar oud te zijn

Optioneel:
– Driegangen Diner
– Buffet
– Barbecue
– Drankarrangement

* Genoemde prijzen zijn exclusief BTW

Informatie aanvragen