Archery Attack in Waterland!

Vandaag komt u letterlijk onder schot te liggen tijdens Archery attack op het terrein van het Hemmeland! In twee teams gaat u tegen elkaar strijden op het speelveld om zoveel mogelijk concurrenten uit te schakelen. Lukt het u tijdens deze unieke groepsactiviteit in Hoorn om de tegenstander te raken, of vliegen de pijlen op u af en is het te laat om te bukken? Dan wordt het mokkend het speelveld verlaten en rustig aan de kant wachten op uw volgende kans!


Vanaf 10 personen

Duur 2 uur

Intensiviteit: gemiddeld

Omschrijving

U en uw gezelschap worden ontvangen bij Strandpaviljoen Mirror. Hier starten we met een drankje en maken we ons klaar voor deze spannende groepsactiviteit in Waterland!

Schieten en duiken! Terwijl de pijlen om uw oren vliegen probeert u zelf de aanval te kiezen. Schiet de tegenstander raak en hij of zij mag plaats nemen buiten het speelveld. In 2 teams staat u lijnrecht tegenover elkaar opzoek naar een geschikt schot om de ander te raken. Vanwege de veiligheid spelen we dit spel met maskers op en zijn de pijlen bedekt met stompen rubber objecten. Het spel wordt gespeeld in meerdere rondes gespeeld en u na anderhalf uur klaar bent. Tussendoor hebebn we een korte pauze waarna de volgende wedstrijd begint.

Aan het einde van het programma doen we nog een shoot-out waarbij iedere persoon onder schot van het andere team in een rechte lijn naar de overkant moet komen zonder geraakt te worden. Weet u de pijlen te ontwijken of verliest u daar nog kostbare punten? Na anderhalf uur eindigen we met de prijsuitreiking en ontvangt het team dat de meeste partijen heeft gewonnen de hoofdprijs. Uiteraard is het mogelijk voor groepen vanaf 15 personen om voorafgaand aan uw activiteit te genieten van een heerlijke lunch of af te sluiten met een diner of barbecue. Voor meer informatie over deze leuke groepsactiviteit in Waterland neemt u vrijblijvend contact met ons op.

Inclusief

 • Ontvangst met drankje (non-alcoholisch)

 • Professionele begeleiding

 • Spelmaterialen Archery Attack

 • Prijs voor de winnaars!

Prijstabel

Aantal personen Prijs excl. BTW
10 t/m 20 € 24,50 p.p. excl. BTW
21 t/m 30 € 23,00 p.p. excl. BTW
31 t/m 40 € 22,50 p.p. excl. BTW
41 t/m 50 € 21,00 p.p. excl. BTW
51 t/m 60 € 19,50 p.p. excl. BTW

* Bij 61 personen of meer prijs op aanvraag!

Suggesties

 • Smaakvolle Lunch
 • Heerlijk Driegangen diner
 • Uitgebreid BBQ Buffet
 • Drankarrangement

Aanvraagformulier

Meer weten over dit programma? Vul hieronder het aanvraagformulier in en ontvang alle informatie over dit programma!

  Activiteit

  Aanvraag voor (verplicht veld):

  Aantal personen (verplicht veld):

  Voorkeursdatum:

  Voorkeurs starttijd:

  Opties:
  Ontvangst Koffie & GebakLunchBBQDriegangen Diner

  Opmerkingen:

  Persoonsgegevens

  Achternaam (verplicht veld):

  Voornaam (verplicht veld):

  Bedrijfsnaam (indien van toepassing):

  Adres:

  Postcode:
  Plaats:

  E-mailadres (verplicht veld):

  Telefoonnummer (verplicht veld):

  Ik graag ik graag een vrijblijvend voorstel ontvangenIk wil graag direct een definitieve reservering maken*

  *Indien uw datum beschikbaar is, ontvangt u binnen 3 werkdagen een schriftelijke bevestiging per email. Mocht het niet mogelijk zijn nemen wij contact met u op.