Flyboarden in Waterland!

Vlieg hoog boven het water met deze unieke gadget in Monnickendam! Onder professionele begeleiding van onze instructeurs binden we het flyboard onder en duikt u het water in. Maak een spectaculaire Backflip, een Dolphin’s dive of doet u even een Tornado 180 met de jetstraal onder uw voeten. Beleef het sensationeel uitje flyboarden Waterland met een unieke gadget waar zelfs James Bond jaloers op is!


Vanaf 10 personen

Duur 20 minuten per persoon

Intensiviteit: hoog

Omschrijving

U en uw gezelschap worden ontvangen op het Hemmeland. Hier starten we met een drankje bij de horecalocatie. Onze instructeur start met de centrale uitleg en instructie van de flyboarden waarna we u meenemen naar het water!

Maar eerst ontvangt u van ons het wetsuit. Na het omkleden is het dan toch echt tijd om u te begeven naar de waterkant. Onze instructeurs binden het flyboard onder en u duikt het water in. Liggend op uw rug volgt u de laatste instructies op waarna onze instructeur de jetski start. De waterstraal uit dit apparaat zorgt ervoor dat het onder uw voeten begint te bewegen. Langzaam wordt de straal sterker en probeert u om overeind te komen. Na enige oefening weet u te balanceren en gaat u de lucht in. Hoog boven het water kijkt u uit over het terrein terwijl uw collega’s, vrienden of familie vanaf de kant u staan te bewonderen!

Flyboarden in Waterland is een wateractiviteit die in het begin wat onwennig aanvoelt, maar gedurende 15 minuten in de basis onder de knie te krijgen is. Zeker voor sportievelingen is dit snel te leren waarbij er binnen het kwartier ook nog tijd overblijft voor enkele trucs als duiken (Dolphin’s dive), achterover koprol (Backflip) en ronddraaien (Tornado 180). Na ongeveer twintig minuten is het tijd en mag de volgende persoon het flyboard overnemen. Het flyboarden Waterland is ook te combineren met andere programma’s als kano varen, zeilen of suppen. Bij groepen met meer als 31 personen raden wij u aan altijd voor een combinatieprogramma te kiezen aangezien de wachttijden bij het flyboarden in Waterland anders erg lang worden. Overigens is dit programma verder uit te breiden met een heerlijke lunch, driegangen diner, buffet, smaakvolle barbecue of een gezellige feestavond. Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op.

Inclusief

 • Ontvangst met drankje

 • Professionele begeleiding

 • Flyboardles in het water max 20 minuten p.p.

 • Benodigde materialen flyboarden

 • Huur jetski en brandstof

 • Wetsuit in bruikleen

Prijstabel

Aantal personen
Mogelijk vanaf 10 personen Prijzen op aanvraag

Verplicht:
– Deelnemers dienen in bezit te zijn van minimaal zwemdiploma A
– Deelnemers dienen minimaal 6 jaar oud te zijn

Suggesties

 • Smaakvolle Lunch
 • Heerlijk Driegangen diner
 • Uitgebreid BBQ Buffet
 • Drankarrangement

Aanvraagformulier

Meer weten over dit programma? Vul hieronder het aanvraagformulier in en ontvang alle informatie over dit programma!

  Activiteit

  Aanvraag voor (verplicht veld):

  Aantal personen (verplicht veld):

  Voorkeursdatum:

  Voorkeurs starttijd:

  Opties:
  Ontvangst Koffie & GebakLunchBBQDriegangen Diner

  Opmerkingen:

  Persoonsgegevens

  Achternaam (verplicht veld):

  Voornaam (verplicht veld):

  Bedrijfsnaam (indien van toepassing):

  Adres:

  Postcode:
  Plaats:

  E-mailadres (verplicht veld):

  Telefoonnummer (verplicht veld):

  Ik graag ik graag een vrijblijvend voorstel ontvangenIk wil graag direct een definitieve reservering maken*

  *Indien uw datum beschikbaar is, ontvangt u binnen 3 werkdagen een schriftelijke bevestiging per email. Mocht het niet mogelijk zijn nemen wij contact met u op.