Beach Volleybal Toernooi!

Springen, duiken en smashen in het warme zand! Welkom op uw eigen Beachvolleybal Toernooi bij Hemmeland! Met onze deskundige scheidsrechter aan de zijlijn en een groot aantal enthousiaste collega’s die u luidruchtig aanmoedigen is winst natuurlijk een kwestie van tijd. Of heeft u toch een zware dobber aan de andere teams? Beleef het tijdens dit gezellige stranduitje in Waterland op het warme zand!


Vanaf 20 personen

Duur 2 uur

Intensiviteit: gemiddeld

Omschrijving

U en uw gezelschap worden ontvangen bij Strandpaviljoen Mirror met een drankje. Hierna nemen we u mee naar het veld waar de eerste teams zich klaar gaan maken om te strijden tijdens dit beachvolleybal toernooi!

Beachvolleybal is een echt strandactiviteit en speelt men over de hele wereld. Wij organiseren vandaag uw eigen toernooi waarbij we uw gezelschap opdelen in verschillende teams van 7 á 8 personen. Alle teams starten in de poule waarbij er korte wedstrijden kruislings tegen elkaar gespeeld worden. Nadat de poule fase is afgerond komen de beste teams in de halve finale en eindigen we met de grote finale. Maar welk team weet deze hoogste trede te bereiken? Na een spannend toernooi huldigen we de winnaars en ontvangen zij de medailles! Geniet van een prachtige strandactiviteit Waterland samen met uw collega’s, familie of vrienden!

Het programma Beachvolleybal Waterland is verder uit te breiden met voorafgaand een lunch, of na afloop een diner of barbecue. Tevens is het mogelijk om dit sportieve stranduitje in Waterland verder uit te breiden met een ander programma waaronder een rondvaart, spelprogramma of andere activiteit. Voor meer informatie over het stranduitje in Waterland neemt u vrijblijvend contact met ons op!

Inclusief

 • Ontvangst met 1 drankje p.p. (non alcoholisch)

 • Professionele begeleiding (scheidsrechter)

 • Beachvolleybalveld en overige benodigde materialen

 • Op maat gemaakt schema met Mini-competitie

 • Prijs voor de winnaars!

Prijstabel

Aantal personen Prijs excl. BTW
20 t/m 60 € 20,00 p.p. excl. BTW

* Bent u met minder personen? Dan is dit programma evengoed mogelijk maar betaalt u voor het minimaal aangegeven aantal personen. Bij 61 personen of meer speciale prijs op aanvraag!

Suggesties

 • Smaakvolle Lunch
 • Heerlijk Driegangen diner
 • Uitgebreid BBQ Buffet
 • Drankarrangement

Aanvraagformulier

Meer weten over dit programma? Vul hieronder het aanvraagformulier in en ontvang alle informatie over dit programma!

  Activiteit

  Aanvraag voor (verplicht veld):

  Aantal personen (verplicht veld):

  Voorkeursdatum:

  Voorkeurs starttijd:

  Opties:
  Ontvangst Koffie & GebakLunchBBQDriegangen Diner

  Opmerkingen:

  Persoonsgegevens

  Achternaam (verplicht veld):

  Voornaam (verplicht veld):

  Bedrijfsnaam (indien van toepassing):

  Adres:

  Postcode:
  Plaats:

  E-mailadres (verplicht veld):

  Telefoonnummer (verplicht veld):

  Ik graag ik graag een vrijblijvend voorstel ontvangenIk wil graag direct een definitieve reservering maken*

  *Indien uw datum beschikbaar is, ontvangt u binnen 3 werkdagen een schriftelijke bevestiging per email. Mocht het niet mogelijk zijn nemen wij contact met u op.