Outdoor Lasergame Waterland!

Je eigen collega’s, familie of vrienden onder schot nemen? Dat kan tijdens dit echte outdoor uitje; Lasergame in Waterland! Op het ruige terrein gaat u in teams vol in de aanval, of wordt u juist in de verdediging gedrukt? Duik achter de verschillende objecten en luchtkussens om uw tegenstanders te verrassen en schiet ze raak met een laserkogel, mitrailleur salvo of granaat. Get them before they get you!


Vanaf 30 personen

Duur 2,5 uur

Intensiviteit: gemiddeld

Omschrijving

U en uw gezelschap worden ontvangen bij Strandpaviljoen Mirror met een drankje. Hier start onze begeleider met een introductie waarna we het veld betreden!

Altijd al eens uw collega’s, vrienden of familie onder schot willen nemen? Dan is dit uw kans! Een actieve en spannende teamactiviteit met de nieuwste infrarood laserguns. Samen met uw team neemt u plaats in het veld. Verschuil u achter een paar kisten, jeep of tank! Wachtend en turend kijkt u stiekem naar de verte. Ziet u het andere team al aankomen? Geef dan een vol vuur saldo om duidelijk te maken dat er met uw team niet te spotten valt!

De laserguns hebben een bereik van maar liefst 300 meter met een onzichtbare infrarode laserstraal. Maar wanneer u het goed doet en er veel schoten raak zijn krijgt u extra gimmicks om af te vuren op uw tegenstander. Ondertussen zorgt de centrale computer ervoor dat alle schoten (en rake schoten) bijgehouden worden. Na een korte partij wisselen we door met de volgende teams. Na 2 uur in het veld actief te zijn geweest en spelen van meerdere partijen kijken we welk team en welke individu de beste schutter(s) zijn binnen uw gezelschap. Beide ontvangen de hoofdprijs en mogen zich een jaar lang de onbetwiste scherpschutters noemen!

Outdoor lasergame in Waterland vindt buiten plaats en is ongevaarlijk maar adrenaline verhogend. Leuk voor zowel jong als oud. Technologische hoogstandjes en menselijke fantasie vinden elkaar in dit futuristische spel. Uiteraard is het mogelijk om voorafgaand aan het programma lasergame in Waterland te genieten van een heerlijke lunch of af te sluiten met een uitgebreid driegangen diner, buffet of barbecue bij Mirror. Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op.

Inclusief

 • Ontvangst met 1 drankje p.p. (non alcoholisch)

 • Professionele begeleiding

 • Spelmaterialen Lasergamepistolen, schuilobjecten en veld

 • Prijs voor de winnaars

Prijstabel

Aantal personen Prijs excl. BTW
30 t/m 40 € 67,50 p.p. excl. BTW
41 t/m 50 € 60,00 p.p. excl. BTW
51 t/m 60 € 53,50 p.p. excl. BTW

* Bent u met minder personen? Dan is dit programma evengoed mogelijk maar betaalt u voor het minimaal aangegeven aantal personen. Bij 61 personen of meer speciale prijs op aanvraag!

Suggesties

 • Smaakvolle Lunch
 • Heerlijk Driegangen diner
 • Uitbreid BBQ Buffet
 • Drankarrangement

Aanvraagformulier

Meer weten over dit programma? Vul hieronder het aanvraagformulier in en ontvang alle informatie over dit programma!

  Activiteit

  Aanvraag voor (verplicht veld):

  Aantal personen (verplicht veld):

  Voorkeursdatum:

  Voorkeurs starttijd:

  Opties:
  Ontvangst Koffie & GebakLunchBBQDriegangen Diner

  Opmerkingen:

  Persoonsgegevens

  Achternaam (verplicht veld):

  Voornaam (verplicht veld):

  Bedrijfsnaam (indien van toepassing):

  Adres:

  Postcode:
  Plaats:

  E-mailadres (verplicht veld):

  Telefoonnummer (verplicht veld):

  Ik graag ik graag een vrijblijvend voorstel ontvangenIk wil graag direct een definitieve reservering maken*

  *Indien uw datum beschikbaar is, ontvangt u binnen 3 werkdagen een schriftelijke bevestiging per email. Mocht het niet mogelijk zijn nemen wij contact met u op.