Mannen tegen de Vrouwen!

Mannen houden niet van seks! En vrouwen kunnen prima achteruit in parkeren! Een spel dat bol staat van de discussies! Tijdens de verschillende rondes worden beide seksen getest. Een complete en gezellige quiz met spanning, ‘zware emoties’ maar vooral heel veel humor!


Vanaf 15 personen

Duur 2,5 uur

Intensiviteit: laag

Omschrijving

U en uw gezelschap worden ontvangen door onze quizmaster bij Paviljoen Mirror. Bij binnenkomst plaatsen we direct de mannen bij de mannen, en daar recht tegenover de vrouwen bij de vrouwen!

Zodra iedereen er klaar voor is start onze quizmaster met een introductie. Welkom, bij de mannen tegen de vrouwen! Na een korte voorstel ronde beginnen we met het eerste onderdeel; de foto dilemma ronde! Om beurten zien de teams op het grote videoscherm een stelling over het andere geslacht. Waarvoor kiest de Nederlandse man of de Nederlandse vrouw? In de tweede ronde gaan we beide teams testen op hun muziekkennis. Wie heeft de grootste algemene muziekkennis? Het team dat het als eerste weet mag het zeggen! Ronde drie bestaan uit tegenstellingen waarbij beide geslachten kunnen kiezen tussen de mannen of de vrouwen. Dan komen we bij de meest hilarische ronde van de Mannen tegen de Vrouwen, want ronde vier betekend het letterpakkenspel! Om beurten komen vier personen uit beide teams naar voren en trekken een vierkant letterpak aan met op iedere zijde een letter. In twee minuten tijd moet het team de juiste vierletter woorden creëren op de vragen. Hierbij vooral elkaar niet in de weg lopen natuurlijk… Ronde vijf bestaat uit het raden van beroemdheden van het andere geslacht en hierbij mag de teamcaptain de personen alleen uitbeelden. Weten jullie dames Brad Pitt, Jeroen Pauw of Shrek te raden? En heren, lukt het jullie om Paty Brard, Amy Winehouse of Doutze Kroes uit te beelden? Verder met de finale ronde waarin nog vele punten te verdienen zijn! Na een zenuwslopende strijd tussen beide seksen is het einde inzicht. De punten worden geteld en de winnaars worden gehuldigd! Wie wint deze strijd tussen de mannen en de vrouwen?!

Tijdens dit vrijgezellen-, familie- of personeelsfeest in Waterland hebben we tussendoor een korte pauze. De mannen tegen de vrouwen is ook als dinerspel te spelen met tussen de rondes door een heerlijk voor-, hoofd- en nagerecht. Uiteraard dient uw gezelschap wel zowel uit mannen als vrouwen te bestaan, maar maakt het voor het spel niet uit of er bijvoorbeeld 8 mannen meedoen en maar 5 vrouwen. Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op.

Inclusief

 • Ontvangst met 1 drankje p.p. (non alcoholisch)

 • Professionele begeleiding (Quizmaster)

 • Spelmaterialen waaronder stemkastjes

 • Quizvragen geprojecteerd op groot scherm

 • Prijs voor de winnaars

Prijstabel

Aantal personen Prijs excl. BTW
15 t/m 20 € 32,50 p.p. excl. BTW
21 t/m 30 € 31,00 p.p. excl. BTW
31 t/m 40 € 29,50 p.p. excl. BTW
41 t/m 50 € 28,50 p.p. excl. BTW
51 t/m 60 € 27,50 p.p. excl. BTW

* Bent u met minder personen? Dan is dit programma evengoed mogelijk maar betaalt u voor het minimaal aangegeven aantal personen. Bij 61 personen of meer speciale prijs op aanvraag!

Suggesties

 • Smaakvolle Lunch
 • Heerlijk Driegangen diner
 • Uitgebreid BBQ Buffet
 • Drankarrangement

Aanvraagformulier

Meer weten over dit programma? Vul hieronder het aanvraagformulier in en ontvang alle informatie over dit programma!

  Activiteit

  Aanvraag voor (verplicht veld):

  Aantal personen (verplicht veld):

  Voorkeursdatum:

  Voorkeurs starttijd:

  Opties:
  Ontvangst Koffie & GebakLunchBBQDriegangen Diner

  Opmerkingen:

  Persoonsgegevens

  Achternaam (verplicht veld):

  Voornaam (verplicht veld):

  Bedrijfsnaam (indien van toepassing):

  Adres:

  Postcode:
  Plaats:

  E-mailadres (verplicht veld):

  Telefoonnummer (verplicht veld):

  Ik graag ik graag een vrijblijvend voorstel ontvangenIk wil graag direct een definitieve reservering maken*

  *Indien uw datum beschikbaar is, ontvangt u binnen 3 werkdagen een schriftelijke bevestiging per email. Mocht het niet mogelijk zijn nemen wij contact met u op.