Bubble voetbal Waterland!

Voetballen zonder slidings, kopstoten en andere ‘voetbal’ gevaren! Dat is Bubble Voetbal Waterland! Duik in deze grote bal vol lucht en ren over het veld opzoek naar het doel! Maar pas op voor uw tegenstanders want bij een botsing ligt u binnen luttele seconden zomaar 10 meter verder, zonder bal… Rollend en zonder pijn komt u overeind opzoek naar uw tegenstander. Weet u te scoren of gaat u letterlijk alle hoeken van het veld zien tijdens dit voetbaluitje in Waterland!


Vanaf 15 personen

Duur 2 uur

Intensiviteit: gemiddeld

Omschrijving

U en uw gezelschap worden ontvangen bij Strandpaviljoen Mirror met een drankje. Onze begeleider neemt u mee naar het veld en verdeeld de groep in teams. Na een korte introductie en uitleg van de regels nemen de eerste twee teams plaats op het veld voor de eerste wedstrijd!

Bubble voetbal is een unieke en grappige manier om sport en spel te combineren. We spelen korte partijen in een mini-competitie. Met een grote luchtbal om u heen probeert u de bal in het doel van uw tegenstander te krijgen, maar dit is niet zo makkelijk als het lijkt. Stuiterend en rollend gaat u over het veld op zoek naar dat ene doelpunt om uw team aan de winst te helpen. Tijdens deze mini-competitie speelt u verschillende partijen telkens tegen een ander team. Zodra alle wedstrijden gespeeld zijn spelen de beste teams de halve finale met uiteindelijk de twee winnende teams in de finale. Maar welk team gaat naar huis met de cup?

Dit echte voetbaluitje Waterland is verder uit te breiden met een lunch, diner of barbecue bij het aangrenzende strandpaviljoen Mirror. Tevens is het mogelijk voor grote groepen om Bubble Voetbal te combineren met bijvoorbeeld Levend Tafelvoetbal of Voetgolf om zo een compleet arrangement te creëren waarbij teams continue bezig blijven. Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op!

Inclusief

 • Ontvangst met 1 drankje p.p. (non alcoholisch)

 • Professionele begeleiding (scheidsrechter)

 • Bubble Voetballen 10 stuks

 • Speelveld overige benodigde materialen

 • Prijs voor de winnaars!

Prijstabel

Aantal personen Prijs excl. BTW
15 t/m 20 € 37,50 p.p. excl. BTW
21 t/m 30 € 35,50 p.p. excl. BTW
31 t/m 40 € 33,50 p.p. excl. BTW
41 t/m 50 € 31,50 p.p. excl. BTW
51 t/m 60 € 29,50 p.p. excl. BTW

* Bent u met minder personen? Dan is dit programma evengoed mogelijk maar betaalt u voor het minimaal aangegeven aantal personen. Bij 61 personen of meer speciale prijs op aanvraag!

Suggesties

 • Smaakvolle Lunch
 • Heerlijk Driegangen diner
 • Uitgebreid BBQ Buffet
 • Drankarrangement

Aanvraagformulier

Meer weten over dit programma? Vul hieronder het aanvraagformulier in en ontvang alle informatie over dit programma!

  Activiteit

  Aanvraag voor (verplicht veld):

  Aantal personen (verplicht veld):

  Voorkeursdatum:

  Voorkeurs starttijd:

  Opties:
  Ontvangst Koffie & GebakLunchBBQDriegangen Diner

  Opmerkingen:

  Persoonsgegevens

  Achternaam (verplicht veld):

  Voornaam (verplicht veld):

  Bedrijfsnaam (indien van toepassing):

  Adres:

  Postcode:
  Plaats:

  E-mailadres (verplicht veld):

  Telefoonnummer (verplicht veld):

  Ik graag ik graag een vrijblijvend voorstel ontvangenIk wil graag direct een definitieve reservering maken*

  *Indien uw datum beschikbaar is, ontvangt u binnen 3 werkdagen een schriftelijke bevestiging per email. Mocht het niet mogelijk zijn nemen wij contact met u op.