Mindset Workshop Wim Hof Methode!

Een op het oog simpele maar doeltreffende clinic! Kunt u innerlijke rust vinden door zich compleet af te sluiten? Of bent u van het eerste de beste geluid direct afgeleid! Dan is deze Mindset workshop in Waterland volgens de Wim Hof Methode een ideale manier om op ieder moment door juiste technieken de rust te behouden waardoor u en uw collega’s beter bestand zijn tegen stress!


Vanaf 15 personen

Duur 3,5 uur

Intensiviteit: gemiddeld

Omschrijving

U en uw gezelschap worden ontvangen bij Strandpaviljoen Mirror. Hier starten we met een drankje waarna onze instructeur u meeneemt naar de kop van het terrein waar u wellicht uw innerlijke zelf gaat vinden!

De Wim Hof Methode is simpel, maar enorm doeltreffend. De drie pijlers tijdens deze clinic zijn ademhaling, mindset en koud training (ijsbad). Gedurende de workshop in Hoorn neemt onze instructeur u aan de hand mee langs deze drie verschillende pijlers. Wat gebeurd er precies met het lichaam op moment dat er een stressvolle situatie ontstaat? En hoe kan je hier mee omgaan om dit niet als stress te ervaren? In maar liefst drie uur tijd doorlopen we de training en leert u door onder andere ademhalingsoefeningen rust te ervaren. Met de mindset wordt in uw brein een mooie stilte gecreëerd om beter opgewassen te zijn tegen stress en met de koude training om het lichaam sterker te laten worden!

In maar liefst drie uur tijd maak je een betere versie van jezelf die bestand is tegen heftige situaties op bijvoorbeeld de werkvloer. Een unieke manier om samen met collega’s dit te ervaren en als bedrijf zijnde te verbeteren. Uiteraard valt dit programma ook verder te combineren met andere programma’s of een afsluitend diner of barbecue. Voor meer informatie over deze ademhalings workshop in Waterland en overige mogelijkheden en neemt u vrijblijvend contact met ons op.

Inclusief

 • Ontvangst met 1 drankje p.p. (non alcoholisch)

 • Instructeur Wim

 • Clinic van 3 uur volgens officiële Wim Hof Methode

Prijstabel

Aantal personen Prijs excl. BTW
15 t/m 60 € 89,50 p.p. excl. BTW

* Bent u met minder personen? Dan is dit programma evengoed mogelijk maar betaalt u voor het minimaal aangegeven aantal personen. Bij 61 personen of meer speciale prijs op aanvraag!

Suggesties

 • Smaakvolle Lunch
 • Heerlijk Driegangen diner
 • Uitgebreid BBQ Buffet
 • Drankarrangement

Aanvraagformulier

Meer weten over dit programma? Vul hieronder het aanvraagformulier in en ontvang alle informatie over dit programma!

  Activiteit

  Aanvraag voor (verplicht veld):

  Aantal personen (verplicht veld):

  Voorkeursdatum:

  Voorkeurs starttijd:

  Opties:
  Ontvangst Koffie & GebakLunchBBQDriegangen Diner

  Opmerkingen:

  Persoonsgegevens

  Achternaam (verplicht veld):

  Voornaam (verplicht veld):

  Bedrijfsnaam (indien van toepassing):

  Adres:

  Postcode:
  Plaats:

  E-mailadres (verplicht veld):

  Telefoonnummer (verplicht veld):

  Ik graag ik graag een vrijblijvend voorstel ontvangenIk wil graag direct een definitieve reservering maken*

  *Indien uw datum beschikbaar is, ontvangt u binnen 3 werkdagen een schriftelijke bevestiging per email. Mocht het niet mogelijk zijn nemen wij contact met u op.